SKOVPARKEN 2 – 40

Skovparken 2 – 40 består af 20 rækkehuse, der er for aktive mennesker plus 60, der ønsker lidt færre m2 til sig selv og mulighed for lidt mere fællesskab med andre. Et lys og lækker byhus i et rækkehus kompleks med masser af liv og natur i området. En base for en god mulighed for et aktivt byliv, hvor man kan dyrke kulturen og fællesskabet med dem man holder af i kompleksets fælleshus.

 

EN NY MÅDE AT BO PÅ

En ny måde at bo på, hvor man kan være sig selv, når man vil være sig selv, og deltage i de fællesskaber der kan skabes med ligesindede i fællesrummet, når man ønsker det.

Hele det lejede areal er flisebelagt, så det er nemt med renholdelse og pasning med en enkelt rododendron bed ved carporten, så kan man supplere med lige så mange blomsterpotter som man har temperament til.

BYHUSET

Byhuset består af:
* Stor 3 værelses hus med stor stue
* Kombineret bryggers og gæstetoilet
* Gulvvarme overalt
* Lysegrå klinker i bad, entre samt bryggers/gæstetoilet, resten beklædt med ege parket
* Genvex i boligen så klimaet altid er i top
* Carport/redskabsrum

Husene fra 2 – 20 har alle terrassen mod syd og lukket med ligusterhæk hele vejen rundt.

Husene 22 – 40 har en åben terrasse mod syd lige ned til Mølleåen og liguster-hæk på hver side mod naboerne, men åben mod Mølleåen.

FÆLLESHUSET

Fælleshuset åbner op for en lang række muligheder for fælles aktiviteter.

Det kan for eksempel være sangaften, foredragsaften, vinaften, ugentlige kortspil, strikkeklub eller lignende med de øvrige naboer i beboerforeningen.

Fælleshuset kan også lejes til private aktiviteter som fødselsdag med familien og venner eller lignende til fornuftige priser ligesom fælleshuset har et gæsteværelse som kan lejes til en favorable pris pr. nat.

Gæsteværelser 2023

Gæsteværelser 2024

OMRÅDET

Skovparken 2-40 ligger ved et af de populære og rolige kvarterer i Aabenraa. Her bor I smukt, grønt og centralt, uden dog at bo midt inde i byens larm og leben. Nogle slapper bedst af med hæksaks og lugekniv. Andre prioriterer en aktiv fritid uden for hjemmet og foretrækker derfor at slappe af og uden de store forpligtelser, når de er hjemme.

Tilhører I sidstnævnte gruppe, vil I føle jer hjemme her. I kan også nemt komme ud i alt det grønne. Ud over Mølleåen, der risler forbi i nærheden, har I Landbjerg Skov lige om hjørnet. Det nære nabolag har stisystem, der er oplagt til en hyggelig aftentur hånd i hånd rundt i det grønne kvarter.

Læs mere her