Frydendal

Hvis du vælger at leje eller købe en lejlighed på FrydenDal – har du samtidig valgt at bo i et smukt, grønt miljø på en af Aabenraas bedste adresser. Du er tæt på skov og rekreative områder. En stor del af lejlighederne får en fantastisk udsigt til by, fjord, skov og grønne områder.

Og du har kun fem minutters gang til centrum med mange indkøbsmuligheder i dagligvare- og specialbutikker.

Du kan vælge mellem mange spændende boliger fra 74 til 158 kvm, som alle har niveaufri adgang til moderne faciliteter. Til byggeriet er udelukkende anvendt gode, solide og moderne materialer.

Der er elevatorer op til alle boliger.

Derfor bor vi på Frydendal 11:

Fælleslokaler og fællesskab

På Frydendal findes fælleslokaler. Fælleslokaler der skaber rammen om et fællesskab – hvor alle kan være med og hvor der er plads til alle. Og beboerforeningen har masser af fællesaktiviteter året rundt.

Så her på Frydendal kan du være dig selv, når du ønsker at være dig selv. Og du behøver aldrig at være alene, når du ikke ønsker at være alene.

Læs mere om aktiviteterne her: www.frydendal-11.dk

Moderne lejligheder og nyeste teknologi

Alle boliger i FrydenDal projektet er enten nyopførte eller nyrenoverede. Horup Bolig har med sædvanlig sans for detaljer og nytænkning skabt et boligkompleks, som fuldtud lever op til nutidens moderne boligkrav og komfort. Alle lejligheder er monteret med store, danskfabrikerede og energirigtige vinduespartier, som skaber lyse og venlige boliger.

Også på det teknologiske område er vi stolte af, at kunne præsentere et nyudviklet gulvvarmesystem, hvor varmen reguleres automatisk inden for få timer.

Der er gulvvarme med natsænkning i alle rum. Systemet kan indstilles til automatisk natsænkning af temperaturen, hvilket resulterer i en væsentlig besparelse på varmeudgiften. Der er ligeledes mulighed for manuel varmeregulering i hvert enkelt rum. Alle boliger har individuelt varmesystem med varmeveksler og MWH-måler, Der afregnes naturligvis kun for eget forbrug.

Genvex anlæg giver godt indeklima

I en stor del af boligerne er der installeret Genvex anlæg, som kan reguleres i tre indstillinger efter ønske.

Anlægget kan også indstilles til ikke at forvarme luften, der blæses ind. Det bevirker, at der blæses frisk luft ind med udendørs temperatur. Effekten herved er som en slags aircondition – dog med et betydeligt lavere energiforbrug – og et meget bedre indeklima.

Gæsteværelser

Beboere på Frydendal kan leje gæsteværelser, se kalenderen her: