Nye seniorboliger i Rødekro

Gode nyheder for beboerne i Rødekro. Det gamle butikscenter midt i byen er væk. Planen er at erstatte det tidligere forfaldne center med helt nye seniorboliger og en bypark.

Horup Bolig opfører et etagebyggeri med 49 seniorboliger i forbindelse med den nye bypark. Det kan desværre ikke undgås, at det giver lidt larm i gaden, men vi håber, naboerne vil bære over med støjen, mens bygningen bliver opført.

49 kvalitetsboliger i centrum med mulighed for fællesskab

Visionen er at forskønne området og binde boligerne og den nye bypark sammen.

De nye seniorboliger vil være privat udlejning og vil bidrage til at skabe en god variation i området. Vi har fokus på at skabe gode boliger med mulighed for fællesskab.

Boligerne kan blive en skøn ramme om seniorlivet i grønne og rolige omgivelser Placeringen er central: Midt i byen med kort gåafstand til indkøb. Boligernes størrelse kommer til at variere fra 81-95 kvadratmeter. Alle lejligheder får egne store altaner eller haver, hvor man kan nyde privatlivet. Men der er også tænkt på fælles areal med mulighed for social fællesskab både inde og ude.

Byggeriet starter Januar 2022

Måske har du undret dig over, at der har stået et byggehegn i mere end et halvt år. Forklaringen er, at bygningen var i så dårlig stand, at vi følte os nødsaget til at indhegne området. Det var uforsvarligt at have fri adgang til den faldefærdige bygning. Det ville have være trist, hvis nogen kom til skade. Efter 6 måneders ventetid, modtog vi nedrivningstilladelse så vi kunne gå i gang med at fjerne bygningen.

Vi starter på det nye byggeri  i Januar 2022 og forventer at de nye boliger vil være klar til indflytning i starten af 2023. Tidsplanen på indflytning vil blive præciseret løbende som byggeriet skrider frem.

I kan løbende følge med i udviklingen på horupbolig.undersejlet.dk og på facebook.com/HorupBolig

Klik her for at se før billede af grunden.